Blog

Πως να προστατέψετε τις ηλεκτρικές συσκευές σας από τις αυξομειώσεις τάσης

Πως να προστατέψετε τις ηλεκτρικές συσκευές σας από τις αυξομειώσεις τάσης

Οι αυξομειώσεις της τάσης στο ηλεκτρικό δίκτυο μπορούν να προκαλέσουν, μια μικρή βλάβη ή την ολοκληρωτική καταστροφή, των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών μας.

Αιτία των αυξομειώσεων είναι οι βλάβες που δημιουργούνται στο δίκτυο διανομής είτε κατά την διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων  είτε λόγω φθοράς εξαρτημάτων είτε λόγω βλαβών στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Μια φτηνή και αξιόπιστη λύση για την προστασία των ευαίσθητων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών είναι οι σταθεροποιητές  και επιτηρητές τάσης.

Οι σταθεροποιητές τάσης ελέγχουν την τάση που έχουμε στο δίκτυο και την διορθώνουν ώστε η τάση στις συσκευές μας να είναι σταθερά 220 Volt.

Οι επιτηρητές τάσεις είναι πιο απλές συσκευές οι οποίες επιτηρούν την τάση δικτύου και αν υπάρξει μεγάλη αύξηση ή μεγάλη μείωση τότε διακόπτουν την τάση τροφοδοσίας των συσκευών μας.

Συσκευές που είναι πολύ ευαίσθητες στις αυξομειώσεις της τάσης είναι, το ψυγείο, το air condition, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι τηλεοράσεις, οι συσκευές ίντερνετ (router).

Είμαστε στην διάθεσή σας για να βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Συνδεθείτε

ΜΕΝΟΥ

Αγαπημένα0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.